+30 2310 345573

Η Nirali, γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα ενός καλού σχεδιασμού του χώρου σας, δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την αναγκαιότητα της σωστής λειτουργίας του.

Στα πλαίσια αυτής της εμπειρίας μας, οργανώσαμε μία ιδιαίτερη παροχή υπηρεσιών που σας καλύπτει σε τρία επίπεδα:

  • Ομαδική ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού σας, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν τους κανόνες και τις πρακτικές λειτουργίας ενός παιδότοπου (νομοθεσία, προσέγγιση παιδιών και ενηλίκων, κανόνες ασφάλειας και διαχείριση δύσκολων καταστάσεων-περιστατικών).
  • Ειδικά σεμινάρια για τους παιδαγωγούς - εμψυχωτές που θα έχουν την ευθύνη της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εμψύχωση - απασχόληση - διασκέδαση των παιδιών, έτσι ώστε ο χώρος σας να αποτελεί μοναδικό πόλο έλξης για τα παιδιά της περιοχής σας. Στα σεμινάρια γίνονται βιωματικά παιχνίδια, παρουσιάζονται τεχνικές προσέγγισης των παιδιών και νέα ψυχαγωγικά ομαδικά παιχνίδια. Παράλληλα, παρέχεται στην ομάδα σας ειδικό παιδαγωγικό υλικό, που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην εφαρμογή των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων (μουσικές, πανιά, αθλητικό υλικό, βίντεο κλπ. ).
  • Στο πρώτο χρονικό διάστημα, και για όσο κριθεί απαραίτητο, υπάρχει υποστήριξη της εφαρμογής των συγκεκριμένων προγραμμάτων από ειδικούς παιδαγωγούς - εμψυχωτές, έτσι ώστε το προσωπικό σας γρήγορα να εφαρμόσει αποτελεσματικά ένα ξεχωριστό και μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας για τους πελάτες σας.....

Eίναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, η συνεργασία και σε αυτό το επίπεδο, γιατί είναι αποδεδειγμένη η επιτυχία της συμβουλευτικής μας υπηρεσίας, από πολλούς μας πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κομνηνών 4, 55236, Πανόραμα
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Tηλ/Fax: +30 2310 345573
Email: info@nirali.eu
Skype: nirali.eu

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Scroll to top